Kontura International – ett av Sveriges äldsta företag i branschen

Är du intresserad av att gå en ledarskapsutbildning? Vill du få stöd i ledningsgruppen eller vill du få ihop dina medarbetare till en mer sammansvetsad och effektiv grupp? Kontakta oss på Kontura International! Vi är ett vältrimmat konsultföretag inom management och organisation. Vårt företag bildades 1975 och torde vara ett av de äldsta i landet. Det om något tyder på ansvarsfulla och efterfrågade insatser.

Idag återfinns såväl psykologer och beteendevetare som ekonomer, ingenjörer, samhälls- och naturvetare bland våra medarbetare. Alla konsulter har gedigen chefserfarenhet. Utöver dessa anställda konsulter har vi ett nära nätverk av kvalificerade konsulter som arbetat i Kontura tidigare att tillgå. Vår samlade erfarenhet borgar för en gedigen förmåga att både identifiera och lösa problem och dessutom aktivt stödja genomförande.

Vi håller till i Alvik, Bromma vilket ligger beläget 5 km från Stockholm City. Vi har öppet måndag till fredag kl 08.30-17.00. Har ni frågor eller funderingar så går det bra att kontakta oss antingen via nedanstående formulär, ringa oss på vårt tel nr 08-56 09 90 eller skicka ett mail till office@kontura.se.

kontura

En människa i rörelse

Vår logotyp, skapad av Bertil Vallien, en av Sveriges mest kända glaskonstnärer, har en intressant historia som sträcker sig tillbaka till år 1975. Läs gärna mer om logotypens uppkomst i vår artikel om den.

Skicka meddelande

 

Skicka meddelande

Hitta hit
Kontaktinformation

Besöksadress
Gustavslundsvägen 12 (5 tr), 167 51 Bromma

E-postadress
office@kontura.se

Postadress
Box 14094, 167 14 Bromma

Telefon
08-56 46 09 90

Öppettider
Mån-Fre: 09.00 – 17.00

Personal

Grundare och ägare

Managementkonsult

Managementkonsult

Joakim Öhnedal
Joakim Öhnedal

Verkställande Direktör

Managementkonsult

Managementkonsult

Konsultadministratör

Managementkonsult

Managementkonsult